Hogere poort snelheid voor VPS servers

Vanaf vandaag zijn al onze VPS servers voorzien van 1 Gbps poort snelheid. Dit geldt ook voor de VPS Light en Plus servers, die voorheen werden opgeleverd met 100 Mbps poort snelheid. Hierdoor zijn de poorten van onze VPS servers tien keer sneller geworden.  De poort snelheid van een VPS server omvat de maximumsnelheid waarop de overdracht van ... Lees verder »

13th Nov 2018
HTTPS, dé nieuwe standaard

In februari werd bekend dat Chrome, de officiële browser van Google, bekendmaakte dat websites zonder HTTPS vanaf 1 juli 2018 gemarkeerd zullen worden als onveilig. Websites die wel zijn voorzien van HTTPS, krijgen een groen slotje in de adresbalk. De zoekgigant zet hiermee een grote stap naar een veiliger internet voor iedereen. Diverse ... Lees verder »

23rd Oct 2018
Onderhoud van onze website

In de nacht van 1 op 2 oktober zullen wij groot onderhoud plegen op onze website en het Zimple Web paneel. Ons systeem zal worden overgezet naar een nieuwe server. Daarnaast wordt het klantenpaneel voorzien van nieuwe én verbeterde functies, waaronder een nieuw domeinregistratiesysteem en een nieuw portal voor online betalingen. Zowel onze ... Lees verder »

1st Oct 2018
Zimple Web goes Xtreme

Vandaag introduceren wij onze nieuwe Xtreme-pakketten. Gemaakt voor échte krachtpatsers! Met Xtreme willen wij voldoen aan de vraag naar diensten met meer en krachtigere resources, waaronder SSD-schijfruimte. Naast ons Xtreme webhostingpakket bieden wij per vandaag ook een Xtreme VPS aan, met 16 GB RAM en 320 GB SSD-schijf. Het Xtreme ... Lees verder »

28th Sep 2018
Onderhoud support

In de nacht van maandag op dinsdag a.s. zal er onderhoud plaatsvinden op de website van Zimple Web. Wij zullen de e-mailsupport en ticketsysteem voorzien van updates en nieuwe functies, zodat wij jou nog beter en sneller van dienst kunnen zijn. 

Door het onderhoud is onze support niet bereikbaar tussen 22:00 en 07:00.

24th Sep 2018
Groot onderhoud op web1

Van vrijdag 10 augustus tot en met maandag 13 augustus zal er groot onderhoud plaatsvinden op web1. De server zal voorzien worden van NGINX, MariaDB 10, PHP 7.1/7.2 en een hogere poort snelheid. Hierdoor zullen de prestaties van je website aanzienlijk verbeteren!Wij werken iedere dag hard aan het verbeteren van onze servers, zodat jouw website ... Lees verder »

6th Aug 2018
Update algemene voorwaarden in verband met AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht gegaan. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt vanaf dat moment in de gehele Europese Unie en is de opvolger an de huidige Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb).  Wij hechten veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens en daarom proberen wij zo ... Lees verder »

28th May 2018