Servermigratie uitgesteld voor Web 2

In verband met netwerkproblemen tijdens de servermigratie hebben wij de migratie van alle pakketten op Web 2 noodgedwongen moeten uitstellen.  Heb je al het e.e.a. gewijzigd, zoals het IP-adres, nameservers of mailserver? Dan raden wij aan om deze wijziging(en) ongedaan te maken.  Wij doen er alles aan om de servermigratie van de ... Lees verder »

15th Jan 2020
Grote servermigratie op woensdag 15 januari

Het aantal gebruikers van onze diensten is het afgelopen jaar bijna verdubbeld. Hier zijn wij hartstikke trots op! Hoewel wij veel hebben geïnvesteerd in softwarematige verbeteringen, zullen wij ook moeten investeren in hardware om de prestaties van onze diensten zo optimaal mogelijk te houden. Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen blijven ... Lees verder »

10th Jan 2020
Aankomende servermigratie

Wij hebben het afgelopen jaar veel nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op! Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen blijven garanderen, zullen wij binnenkort alle webhostingpakketten migreren naar nieuwe hoogwaardige servers. Zowel de samenstelling van onze webhostingpakketten als de prijzen zullen niet ... Lees verder »

6th Jan 2020