Servermigratie uitgesteld voor Web 2

In verband met netwerkproblemen tijdens de servermigratie hebben wij de migratie van alle pakketten op Web 2 noodgedwongen moeten uitstellen.  Heb je al het e.e.a. gewijzigd, zoals het IP-adres, nameservers of mailserver? Dan raden wij aan om deze wijziging(en) ongedaan te maken.  Wij doen er alles aan om de servermigratie van de ... Ler Mais »

15th Jan 2020
Grote servermigratie op woensdag 15 januari

Het aantal gebruikers van onze diensten is het afgelopen jaar bijna verdubbeld. Hier zijn wij hartstikke trots op! Hoewel wij veel hebben geïnvesteerd in softwarematige verbeteringen, zullen wij ook moeten investeren in hardware om de prestaties van onze diensten zo optimaal mogelijk te houden. Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen blijven ... Ler Mais »

10th Jan 2020
Aankomende servermigratie

Wij hebben het afgelopen jaar veel nieuwe gebruikers mogen verwelkomen. Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op! Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen blijven garanderen, zullen wij binnenkort alle webhostingpakketten migreren naar nieuwe hoogwaardige servers. Zowel de samenstelling van onze webhostingpakketten als de prijzen zullen niet ... Ler Mais »

6th Jan 2020
Vier de kerstdagen, met korting!

It's the most wonderful time of the year! Het is weer kerst! Wij willen jou bedanken voor het vertrouwen in Zimple Web. Dit jaar is voor ons erg belangrijk geweest. Zo hebben wij nieuwe servers gelanceerd, bieden wij supersnelle VPS servers aan en hebben wij onze support verbeterd. Ook komend jaar gaan wij er weer alles aan doen om de snelste ... Ler Mais »

21st Dec 2018
Hogere poort snelheid voor VPS servers

Vanaf vandaag zijn al onze VPS servers voorzien van 1 Gbps poort snelheid. Dit geldt ook voor de VPS Light en Plus servers, die voorheen werden opgeleverd met 100 Mbps poort snelheid. Hierdoor zijn de poorten van onze VPS servers tien keer sneller geworden.  De poort snelheid van een VPS server omvat de maximumsnelheid waarop de overdracht van ... Ler Mais »

13th Nov 2018
HTTPS, dé nieuwe standaard

In februari werd bekend dat Chrome, de officiële browser van Google, bekendmaakte dat websites zonder HTTPS vanaf 1 juli 2018 gemarkeerd zullen worden als onveilig. Websites die wel zijn voorzien van HTTPS, krijgen een groen slotje in de adresbalk. De zoekgigant zet hiermee een grote stap naar een veiliger internet voor iedereen. Diverse ... Ler Mais »

23rd Oct 2018
Update algemene voorwaarden in verband met AVG

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht gegaan. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt vanaf dat moment in de gehele Europese Unie en is de opvolger an de huidige Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb).  Wij hechten veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens en daarom proberen wij zo ... Ler Mais »

28th May 2018