Hoe installeer ik een OS op mijn VPS?

Via het Zimple Web paneel is het mogelijk om met één muisklik een besturingssysteem op je VPS te installeren. Na de installatie kun je in het paneel de wachtwoord van de rootgebruiker opvragen, zodat je direct kunt starten. Je kunt de volgende besturingssystemen installeren:

CentOS 6 (64-bit)
CentOS 7 (64-bit)
CentOS 10 (64-bit)
CloudLinux 7 (64-bit)

Debian 8 (64-bit)
Debian 9 (64-bit)
Debian 10 (64-bit)
Fedora 28 (64-bit)
Ubuntu 14.04 (64-bit)
Ubuntu 16.04 (64-bit)
Ubuntu 18.04 (64-bit)

Daarnaast bieden wij ook kant-en-klare installaties aan van de volgende controlepanelen:

DirectAdmin (licentie te koop via ons paneel)
cPanel/WHM
Webmin
VestaCP
ISPConfig
Remote Desktop
OwnCloud

• Email, SSL