Al onze webhostingpakketten hebben een dataverkeerlimiet. De exacte hoeveelheid dataverkeer die je tot je beschikking hebt hangt af van het webhostingpakket. Wij hebben met het toewijzen van het dataverkeer nauwkeurig gekeken naar het gemiddelde verbruik van de websites die al enige tijd op onze servers. Hierbij hebben wij rekening gehouden met een groei van de website in schijfruimte en een toename van het aantal bezoekers. Op basis daarvan hebben wij voor ieder pakket een dataverkeerlimiet ingesteld, waarbij rekening is gehouden met grotere websites. De hoeveelheid dataverkeer van onze pakketten is voor bijna alle gebruikers ruim voldoende.

Oeps, mijn site verbruikt teveel dataverkeer!
Als je website teveel dataverkeer verbruikt, dan raden wij aan om je website te upgraden naar een groter pakket of om je website aan te passen, zodat het verbruik daalt:

Verwijder overbodige bestanden
Controleer of er bestanden en/of mappen op je webhostingpakket staan die je niet meer gebruikt. Het weghalen van overbodige files en afbeeldingen kunnen al snel zorgen voor een daling in het verbruik van dataverkeer.

Verwijder of comprimeer grote afbeeldingen
Grote foto's zorgen voor een hoger verbruik van je dataverkeer. Verwijder daarom foto's die je niet meer gebruikt of comprimeer de afbeeldingen, zodat het formaat kleiner wordt en er minder dataverkeer nodig is om de foto's te laden.

Upgrade je pakket
Je kunt je webhostingpakket upgraden als je meer dataverkeer nodig hebt. Het grootste pakket heeft een dataverkeerlimiet van 150 GB en is meestal ruim voldoende om je website zonder problemen te laten draaien.

Dataverkeer bijkopen
Het is ook mogelijk om dataverkeer bij te kopen. De kosten hiervoor zijn als volgt:
- 10 GB dataverkeer voor 10,= euro per jaar inclusief btw
- 25 GB dataverkeer voor 20,= euro per jaar inclusief btw
- 50 GB dataverkeer voor 35,= euro per jaar inclusief btw