Australië gaat al enkele weken gebukt onder grote bosbranden. Een groot deel van het land is door de hevige branden verwoest, met zeker 27 mensendoden tot gevolg. Meer dan een kwart miljoen inwoners van de deelstaat Victoria zijn geëvacueerd. Zij zijn door de regering opgeroepen om hun huis te verlaten, omdat hun veiligheid niet kon worden gegarandeerd.

Ook de Australische natuur krijgt het flink te verduren. Naar verwachting één miljard dieren zullen de bosbranden niet overleven. Ondanks de inzet van talloze vrijwilligers en goede doelen, zijn miljoenen dieren inmiddels overleden door deze afgrijselijke natuurramp. Wereldwijd zamelen mensen, goede doelen en organisaties geld in om Australië te kunnen steunen. Het land kent een unieke natuur en biodiversiteit en dit mag absoluut niet verloren gaan.

Ook Zimple Web komt in actie. Wij zullen 10% van het bestelbedrag van onze bestellingen doneren aan twee Australische doelen*. Een daarvan is de CFS Foundation, die zich inzetten voor vrijwillige brandweerlieden. Het andere goede doel is de Australia Zoo Wildlife Warriors, die zich inzetten voor dieren in het wild en de opvang van dieren als een bosbrand hun leefgebied heeft verwoest.

Wij zullen iedereen die een bestelling doet informeren over de donatie die wij dankzij hen kunnen doen!

*Voorwaarden
– Enkel van toepassing op nieuwe bestellingen
– Geldig tot maandag 27 januari 2020
– Geldt voor de volgende producten: Shared Hosting en VPS