Hoe kan ik HSTS inschakelen?

Het is momenteel nog niet mogelijk om HSTS te activeren in DirectAdmin.

Je kunt HSTS echter inschakelen, door de .htaccess van je website aan te passen. Dit bestand kun je vinden in de public_html map. Als het .htaccess bestand niet in deze map staat, dan kun je deze zelf aanmaken. Let op: maak altijd een kopie van je bestaande .htaccess file!

Voeg het volgende toe aan .htaccess:

Header set Strict-Transport-Security: max-age=31536000 env=HTTPS