Wij hebben de PHP-instellingen van onze webhostingpakketten geoptimaliseerd voor Wordpress-websites. Dit houdt in dat een normale website prima hoort te draaien op de standaardinstellingen, zonder dat deze instellingen te hoeven worden aangepast. De waarde van max_input_vars staat standaard op 1000 en is in veel situaties ruim voldoende.

Er kunnen echter situaties zijn dat je net wat meer nodig hebt. Denk aan een applicatie die een hogere max_input_vars waarde vereist. Dit kun je zelf aanpassen door het volgende toe te voegen aan je .htaccess-bestand:

php_value max_input_vars 3000

Verander 3000 in de waarde die vereist is om je applicatie te kunnen laten werken. Wij raden aan om de waarde van max_input_vars niet hoger te maken dan noodzakelijk is. Een lage waarde helpt namelijk bij het verminderen van bepaalde DDoS-aanvallen.