Bij Zimple Web kun je bij ieder webhostingpakket een of meerdere e-mailadressen aanmaken, zoals info@jouwxdomeinx.nl. Deze kun je eenvoudig aanmaken in het controlepaneel van DirectAdmin, zodat je na enkele minuten direct kunt beginnen met het versturen van e-mails.

Hoe maak ik een e-mailadres aan?

1. Open het DirectAdmin controlepaneel
  2. Selecteer 'E-mail Accounts' onder de kop 'E-mail Manager' in het hoofdmenu
  3. Druk op de blauwe knop 'Create account'
  4. Voer bij  'Username' de gewenste naam van je e-mailadres in. Dit is wat er voor @jouwxdomeinx.nl komt te staan
  5. Vul vervolgens een gewenst wachtwoord in of laat een veilig wachtwoord genereren
  6. Vink bij 'E-mail Quota (MB)) het venster 'Unlimited' aan. Wil je de grootte van je mailbox limiteren? Vul dan het gewenst aantal MB's in
  7. Selecteer 'Create account'
  8. Het e-mailadres is aangemaakt. Je kunt direct gebruik maken van de webmail (jouwxdomeinxnaam.nl /webmail)